1. Welcome to IonCraft! Play with us today! Minecraft multiplayer server address: play.ioncraft.org
    Have a question? Sign in to our forums today! Or, click here to read our Frequently Asked Questions page!

Resolved /sethome in factions don't work

Discussion in 'Report a Bug' started by Spaztoid1, Jul 18, 2015.

Thread Status:
Not open for further replies.
This thread is more than 14 days old.
  1. Spaztoid1

    Spaztoid1 Traveller

    Joined:
    Jul 13, 2014
    Messages:
    139
    Gender:
    Male
    Location:
    Hong Kong
    Ratings:
    +36 / 0 / -1
    Faction:
    SCIA
    Relaxed Nation:
    Frostaria
    Minecraft Username:
    Spaztoid1
    /sethome doesn't work for me in the faction world
     
  2. MeRocks2000

    MeRocks2000 I like Pi!!!

    • Contest Winner
    • Veteran
    Joined:
    Jun 16, 2013
    Messages:
    1,934
    Ratings:
    +783 / 20 / -31
    Faction:
    SCIA
    Relaxed Nation:
    Legendaries
    Minecraft Username:
    MeRocks2000
    Its not supposed to work in Factions...
     
  3. Spaztoid1

    Spaztoid1 Traveller

    Joined:
    Jul 13, 2014
    Messages:
    139
    Gender:
    Male
    Location:
    Hong Kong
    Ratings:
    +36 / 0 / -1
    Faction:
    SCIA
    Relaxed Nation:
    Frostaria
    Minecraft Username:
    Spaztoid1
    Other people can sethome....
     
  4. NorstWitherSlayer

    NorstWitherSlayer Moderator

    • Staff / Moderator
    • Veteran
    • Architect Judge
    Joined:
    Apr 8, 2014
    Messages:
    4,987
    Gender:
    Male
    Location:
    The Wither's Lair
    Ratings:
    +1,085 / 48 / -227
    Faction:
    Mine
    Relaxed Nation:
    Prateria
    Minecraft Username:
    Norst33
    You could be confusing /f home with /sethome. /f home does work if you're the owner or officer of the faction. :)
     
  5. Spaztoid1

    Spaztoid1 Traveller

    Joined:
    Jul 13, 2014
    Messages:
    139
    Gender:
    Male
    Location:
    Hong Kong
    Ratings:
    +36 / 0 / -1
    Faction:
    SCIA
    Relaxed Nation:
    Frostaria
    Minecraft Username:
    Spaztoid1
    I'm pretty sure I'm not though since I can /f sethome since I own my faction but not /sethome
     
    • Like Like x 1
  6. NorstWitherSlayer

    NorstWitherSlayer Moderator

    • Staff / Moderator
    • Veteran
    • Architect Judge
    Joined:
    Apr 8, 2014
    Messages:
    4,987
    Gender:
    Male
    Location:
    The Wither's Lair
    Ratings:
    +1,085 / 48 / -227
    Faction:
    Mine
    Relaxed Nation:
    Prateria
    Minecraft Username:
    Norst33
    Okay.
    (I meant /f sethome. Not editing. Too lazy. XD)
     
  7. MinisterofEvil

    MinisterofEvil Yes.

    Joined:
    Nov 20, 2013
    Messages:
    827
    Gender:
    Male
    Location:
    In your imagination
    Ratings:
    +337 / 9 / -10
    Faction:
    PEPE
    Relaxed Nation:
    TheMOEstFamousTown
    Minecraft Username:
    MinisterofEvil
    No, leader said he enabled it. I can't use it either, but legit and a few others I know can.
     
  8. Ulincsys

    Ulincsys Traveller

    Joined:
    Feb 4, 2014
    Messages:
    604
    Gender:
    Male
    Location:
    The Ulincsys dimension (3 away from the 4th)
    Ratings:
    +387 / 6 / -14
    Faction:
    STRK
    Relaxed Nation:
    Olympus
    Minecraft Username:
    Ulincsys
    LJ told me that donors are supposed to have 3 /sethome, but they don't work for meh.
     
  9. TheEndermanSlash

    TheEndermanSlash Noxious prince of the vaktovian empire.

    Joined:
    Jan 23, 2014
    Messages:
    107
    Gender:
    Male
    Location:
    Wherever I want to be, geez.
    Ratings:
    +26 / 1 / -1
    Faction:
    ZLSH
    Relaxed Nation:
    Petopia
    Minecraft Username:
    TheEndermanSlash
    So, the reset has happened?
     
  10. _Percy

    _Percy Penguin

    Joined:
    Aug 10, 2014
    Messages:
    346
    Location:
    You expect me to give you my address?
    Ratings:
    +148 / 5 / -17
    Relaxed Nation:
    dink
    Minecraft Username:
    _Percy
    I can do /sethome... I don't know why I doesn't work for you guys.
     
  11. Spaztoid1

    Spaztoid1 Traveller

    Joined:
    Jul 13, 2014
    Messages:
    139
    Gender:
    Male
    Location:
    Hong Kong
    Ratings:
    +36 / 0 / -1
    Faction:
    SCIA
    Relaxed Nation:
    Frostaria
    Minecraft Username:
    Spaztoid1
    Maybe its something to do with custom rank? Thats the only thing I can think of that me and the other have in common
     
  12. MinisterofEvil

    MinisterofEvil Yes.

    Joined:
    Nov 20, 2013
    Messages:
    827
    Gender:
    Male
    Location:
    In your imagination
    Ratings:
    +337 / 9 / -10
    Faction:
    PEPE
    Relaxed Nation:
    TheMOEstFamousTown
    Minecraft Username:
    MinisterofEvil
    /sethome works in the nether for some reason. It might work in the end as well. but the server is not letting anyone on atm, so I can't test it .-.
     
  13. Spaztoid1

    Spaztoid1 Traveller

    Joined:
    Jul 13, 2014
    Messages:
    139
    Gender:
    Male
    Location:
    Hong Kong
    Ratings:
    +36 / 0 / -1
    Faction:
    SCIA
    Relaxed Nation:
    Frostaria
    Minecraft Username:
    Spaztoid1
  14. MinisterofEvil

    MinisterofEvil Yes.

    Joined:
    Nov 20, 2013
    Messages:
    827
    Gender:
    Male
    Location:
    In your imagination
    Ratings:
    +337 / 9 / -10
    Faction:
    PEPE
    Relaxed Nation:
    TheMOEstFamousTown
    Minecraft Username:
    MinisterofEvil
    So /sethome works in the nether and end, but not in the overworld... how?
     
Thread Status:
Not open for further replies.
This thread is more than 14 days old.

Share This Page